Cégünkről

Cégünk és munkatársai közel 30 éve foglalkoznak személyi informatikával, adatfeldolgozással, kezdve az első HP, IBM PC-ken. Az 1980-as években Gazdasági Munkaközösségként ipari mérési adatok számítógéppel segített grafikus kiértékelését végeztük.
Az elmúlt 10 évben folyamatosan figyelemmel kísértük a kéziszámítógépek (PDA) világát a technológiától az alkalmazói szoftverekig. A megszerzett információk révén már 1/2 - 1 évvel az új készülékek piacra bevezetése előtt ismerjük azok főbb paramétereit.

A HandSoft Szoftverfejlesztő, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.-t a fenti tudás megoldásokba való átültetésére hoztuk létre 2005-ben, elődjét 1996-ban, illetve 1983-ban.

Fiatal csapatunk rendkívül rugalmasan és gyorsan tud reagálni a piaci kihívásokra, egyedi igényekre. Célunknak ügyfeleink teljeskörű kiszolgálását tekintjük, fontosnak tartjuk a hosszútávú kapcsolatot, melyet elégedett ügyfeleink folyamatosan, dinamikusan bővülő száma is igazol.

Cégünk múltjából és a fentiekből származó versenyelőnyünket felhasználva készítünk a legkorszerűbb fejlesztőeszközökkel szoftver-rendszereket, illetve egyedi alkalmazásokat.PDA